22 мар. 2017 г., 19:24

Отвъд 

  Поэзия » Другая
318 0 1

Имам кофти треска,
чувствам се приплескан
и живея някъде назад.

 

Скоро ще науча,
свойта страшна участ.
Искам, но не мога да летя.

 

А колко искам да се слея с тази фея.
Искам, но не мога да летя.

 

Всеки ще научи, с мен какво се случи,
скочих, но не можех да се спра!

 

Всички казват днеска, той умря приплескан,
Но не виждат  свойта слепота.
Той живя приплескан, а умря прегърнал
своята единствена мечта.

© Калоян Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??