19 нояб. 2017 г., 17:15

Отзвучава песен 

  Поэзия » Пейзажная, Философская
710 0 0

Ноември се превръща
в миг в сетната жарава...
Прибрал се топло вкъщи...
Мъглата вън остава.

 

Клонакът - там - съблечен
с пръст грозно те посочва,
че ти стоиш отсреща
и нищо не започва,

 

и нищичко не свършва,
а само късна есен
ръцете-клони скършва
и отзвучава... песен.
ДТ©

© Даниела Тодорова Все права защищены

Философско-пейзажна лирика

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??