Nov 19, 2017, 5:15 PM

Отзвучава песен 

  Poetry » Landscape, Phylosophy
708 0 0

Ноември се превръща
в миг в сетната жарава...
Прибрал се топло вкъщи...
Мъглата вън остава.

 

Клонакът - там - съблечен
с пръст грозно те посочва,
че ти стоиш отсреща
и нищо не започва,

 

и нищичко не свършва,
а само късна есен
ръцете-клони скършва
и отзвучава... песен.
ДТ©

© Даниела Тодорова All rights reserved.

Философско-пейзажна лирика

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??