19 июл. 2006 г., 23:46

Out of my head !!! 

  Поэзия
709 0 1
Искам да си изцяло и единственно мой !
Да ме целуваш така,както само ТИ можеш ...
Само ТИ знаеш как да ме побъркаш :
- Да не знам коя съм и къде съм ...
Но стига с тези глупави мечти !!!
Знам , че всичко някой ден ще си отиде заедно с теб ,
сигурна съм в това !
- Добре , ще те загубя , аз това го вече зная !
... А толкова малко ми оставаше до края ...
Чудех се защо не ме допускаш до сърцето си ?
- И знаеш ли какво?
Нека да съм тъжна и сама ,
но да не попадаш вече ти в моята глава !


© Елеонора Асенова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??