29 апр. 2006 г., 12:43

Овца надута 

  Поэзия
732 0 2

 /реалност, която можеше да е символична/

О, сигурно си искал да ги видя,
две бисерчета в есенната “кал”.
Очаквал си на два пъти да ги листя,
но все съм ги пропускала без жал.

Защо ми бяха, питам се, очите,
замислили поредно излияние.
Познанието идва без да пита,
макар и във “загубено” съзнание.

Сега от ъгъла на времето изминало
те струват ми се цяло състояние.
Приятелю, със щастието да поплачем
и ако можеш,
приеми туй закъсняло разкаяние.

:)

© Мери Попинз Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Браво!Браво! Хареса ми!
  • Сихчето много ми хареса
    И един огромен поздрав заради заглавето То е единственият начин, чрез които да привлечем погледите!
    СУПЕР СИ!
Предложения
: ??:??