27 мая 2012 г., 12:08

Озарение мое 

  Поэзия
1273 1 13

Добър вечер, вълнение мое,

и не гледай навън, че вали.

Ще измие сълзите пороят,

ще се смеем отново, нали?

 

Прегърни ме, спасение мое,

набери ми букетче звезди.

Приютена в прегръдката твоя

ще рисувам небе от мечти.

 

Потопи ме, мълчание мое,

във вълшебство от бисерен звън

и в безбрежната шир на покоя

ще смутя твоя приказен сън.

 

                                Bloom

© Веси Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??