"Дните на човека са като трева; като полски цвят – тъй цъфти той;
понесе се над него вятърът, и няма го, и мястото му вече не го познава.”
Пс.102
Колко падащи звезди умират всяка вечер?
Тъй кратък е техният път надолу…
Колко прахосани дни има в живота ни…
- път на падаща звезда,
неизбежен за всеки, роден на Земята.
И знае ли догарящата свещ…
колко време до края ще свети във мрака?
© Александра Сергеевна Все права защищены
с обич, Александра.