Сластни пориви
неведомо парират
волните стремежи.
С тиха тайнственост
ръцете ни възпират
дивите копнежи.
И като в обречен танц
се лутаме в неверие,
пиейки последен шанс
от мнимото доверие.
После даваме обет
... за съпричастност,
сключили
ръце
в молитва за премирие.
Сластният вертеп
убива ни безгласно
в кървави
нозе,
раздрани
от безсилие...
01.03.08
Пловдив
© Бехрин Все права защищены
Поздрав!