2 mar 2008, 18:59

Падение 

  Poesía
470 0 5
 

Сластни пориви

неведомо парират

волните стремежи.

С тиха тайнственост

ръцете ни възпират

дивите копнежи.

 

И като в обречен танц

се лутаме в неверие,

пиейки последен шанс

от мнимото доверие.

 

После даваме обет

... за съпричастност,

сключили

ръце

в молитва за премирие.

Сластният вертеп

убива ни безгласно

в кървави

нозе,

раздрани

от безсилие...

 

01.03.08

Пловдив

© Бехрин Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??