23 февр. 2011 г., 21:34

Пагубно 

  Поэзия » Любовная
447 1 2

Не ме поглеждай пак! Не ме докосвай!

Убиваш ме. Не разбираш ли това?

Щом срещнат се очите наши,

сърцето ми замира - ще умра.

 

Не ме поглеждай пак с този поглед!

Потръпвам и забравям за света.

Изгубвам аз представа за реалност.

Потъвам в твойта синева.

 

Жадувам те. Мечтая те. Копнея.

За малко обич, ласка, топлина.

Ръцете ти желая да ме сгреят.

На рамото ти да склоня глава.

 

Да те почувствам близо до сърцето.

В косата ти аз пръсти да вплета.

Да те усетя с всяка фибра, с всяка клетка.

Да те запомня завинаги така.

 

Красив и силен. Нежен и чаровен.

Невероятен. Страстен. Мил. Неповторим.

С ухание на мъж. С вкус на сладост.

Прекрасен и божествен. Незабравим.

 

Недей! Не ме поглеждай пак! Не ме докосвай!

Ще се удавя в твоите очи.

Докосването ти неосъзнато може

да ме погуби. Моля ти се, спри!

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??