12 янв. 2011 г., 15:28

Параdogs 

  Поэзия » Другая
1617 0 25

Мотив за публикация благодарение на Lorsa 


Те принадлежали, били заедно.
(Мен пък няк’во куче ме е яло!)
Месеци на чудене и маене
в търсене на края без начало.

Как реши, че можеш да целуваш
някого, когото не желаеш?
Всяка нощ безкрайно нищо струваше.
(Кучето ръмжеше и ме лаеше.)

Какво, като ми бе пределно ясно,
че всичките контури се размиват?
Обичах те. До лудост. Куче бясно
ме хапеше, докато си отивах...


--

12. 2009

© Тома Кашмирски Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??