Jan 12, 2011, 3:28 PM

Параdogs 

  Poetry » Other
1611 0 25

Мотив за публикация благодарение на Lorsa 


Те принадлежали, били заедно.
(Мен пък няк’во куче ме е яло!)
Месеци на чудене и маене
в търсене на края без начало.

Как реши, че можеш да целуваш
някого, когото не желаеш?
Всяка нощ безкрайно нищо струваше.
(Кучето ръмжеше и ме лаеше.)

Какво, като ми бе пределно ясно,
че всичките контури се размиват?
Обичах те. До лудост. Куче бясно
ме хапеше, докато си отивах...


--

12. 2009

© Тома Кашмирски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??