Аз съм Муза-откачалка -
все готова съм за свалка,
ако мерките си тук цитирам -
всичките ще ви туширам.
За да ми е всичко наред,
търся моя Муз проклет -
да не ходи пиян-залян,
естествено да е уникат.
За да няма проблеми,
ще го пробвам по време,
ама дали ще устиска,
и кой последен ще се киска....
Ще му готвя патладжан,
ще излъскам всеки джам,
палачинки ще му наредя,
знам и как да подсладя.
Пантофите и точилката зад вратата
ще се задействат според играта,
както той – така и аз,
ще цъфти любов у нас.
Чудя се и се мая
интригата каква е -
че лика-прилика на Муза-откачалка,
може да е само Муз-закачалка.
© Соня Емануилова Все права защищены
Колко интересно - мелодично, хумористично, смешно и забавно!!!