12.06.2010 г., 13:41 ч.

ПарадЪТ на музите (5) - откачалкаТА 

  Поезия » Хумористична
472 0 3

Аз съм Муза-откачалка -

все готова съм за свалка,

ако мерките си тук цитирам -

всичките ще ви туширам.

 

За да ми е всичко наред,

търся моя Муз проклет -

да не ходи пиян-залян,

естествено да е уникат.

 

За да няма проблеми,

ще го пробвам по време,

ама дали ще устиска,

и кой последен ще се киска....

 

Ще му готвя патладжан,

ще излъскам всеки джам,

палачинки ще му наредя,

знам и как да подсладя.

 

Пантофите и точилката зад вратата

ще се задействат според играта,

както той – така и аз,

ще цъфти любов у нас.

 

Чудя се и се мая

интригата каква е -

че лика-прилика на Муза-откачалка,

може да е само Муз-закачалка.

 

© Соня Емануилова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотна поредица!!!
    Колко интересно - мелодично, хумористично, смешно и забавно!!!
  • "Ето таз чешитка най-сърдечно ми приляга,
    може би чепикът малко ще ми стяга,
    но какво е туй пред музата,
    от която ще ми цъфне във усмивка бузата!"
    Поздрави, намерих си я, заплювам си я!!!
  • хаххаах посмях се добре!!!
    Много ми хареса!
Предложения
: ??:??