5 сент. 2007 г., 23:00

Патетично 

  Поэзия
808 0 14

Да сричам римите си мога
и мога да ги изкрещя,
но глухият е глух, за Бога
и тих за него е света.


Вселена исках да покажа,
галактика от светове,
но май говоря на прокажен
в атол заточен, сред море.


Реших да пиша на хартия.
Така поне ще прочете,
но сляп оказа се горкия.
А аз пък... неразбран поет.

© Хухавел Кайлъшки Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??