Разкъсват се тънките нишки...
Увиват се около метличините
на безпощадна метла.
Възрастни паяци се разбягват.
Тичат към съседен ъгъл.
Малки паячета ги следват,
научили най-важния урок.
От метлата спасение няма!
© Хари Спасов Все права защищены