25.11.2018 г., 13:02 ч.

Паяци 

  Поезия » Свободен стих
430 0 4

Разкъсват се тънките нишки...

Увиват се около метличините

на безпощадна  метла.

Възрастни паяци се разбягват.

Тичат  към съседен ъгъл.

Малки паячета ги следват,

научили най-важния  урок.

От метлата спасение няма!

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??