Nov 25, 2018, 1:02 PM

Паяци 

  Poetry » Free verse
431 0 4

Разкъсват се тънките нишки...

Увиват се около метличините

на безпощадна  метла.

Възрастни паяци се разбягват.

Тичат  към съседен ъгъл.

Малки паячета ги следват,

научили най-важния  урок.

От метлата спасение няма!

 

© Хари Спасов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??