6 дек. 2008 г., 20:43

Пазя те 

  Поэзия » Другая
924 0 2

Пазя те сред най-неподредените си мисли,

които никога на глас не съм изричала,

до най-вълшебните несътворени стихове

и дългите неразгадаеми мълчания.

 

Пазя те като малко стръкче трева зелена

от топлината на тиха вода поникнало,

до пеещите ветрове в съня си пролетен

и радостта от всеки удар на сърцето ми.

© Елена Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??