Dec 6, 2008, 8:43 PM

Пазя те 

  Poetry » Other
926 0 2

Пазя те сред най-неподредените си мисли,

които никога на глас не съм изричала,

до най-вълшебните несътворени стихове

и дългите неразгадаеми мълчания.

 

Пазя те като малко стръкче трева зелена

от топлината на тиха вода поникнало,

до пеещите ветрове в съня си пролетен

и радостта от всеки удар на сърцето ми.

© Елена All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??