Мракът, непосилен, Той отстъпва.
Прожекторите гонят тази власт.
Отново съм на сцената, голямата.
Животът стана моя страст.
Той пеперуда е с ангелски криле,
поет от Вятъра, укротения...
Пиесата е във второ действие.
Финалът... съжалявам е далеч.
Изсвирват пак фанфари за начало
и факли осветяват пътя нов.
Върви, завесата отваряй...
Многострадална Пиета!
Сега съм Аз във моите ръце
Пеперуда с ангелски криле
и полетът ù... е моята храна,
която ми върна Любовта!
© Миглена Георгиева Все права защищены