16 июн. 2007 г., 01:19

перли 

  Поэзия
482 0 4
Мигове като перли изнизват се,
океанът с трепет разнася ги
в кътчета райски, но пусти,
всеки за перла копнее,
смеят да имат само дръзките.
В бездната черна,
в очакване за сбъдване,
преди да потънат
с протегнати длани,
пред океана се кланят
и морне и небе, и земя.
С тях е в тази борба,
на надежда една се осланят,
сила и вяра да имат,
отново слънце да видят,
по пътека прашна вървят ли,
зрънцето щастие още ценят те...

© Радка Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??