14 авг. 2008 г., 08:49

Песен 

  Поэзия » Другая
575 0 7
 
    • Уморих се да живея безсърдечно,
    • уморих се вечер все да съм пиян.
    • Да се моля за усмивки и за срещи
    • и да плача под луната неразбран.
    • Уморих се от сбогуване и сълзи,
    • от разводи, грешки, болка и тъга.
    • От фалшивото, изкуствено прискърбие
    • и от смазващото чуство за вина.
    • Не желая сладолед на чужда сметка
    • и не искам да съм лъскав еталон.
    • Не желая да живея зад решетки,
    • скрит от слънцето на тъмния балкон.
    • И щастлив ще бъда щом като ме има -
    • искам сам да преоткрия този свят.
    • Да измисля новото си, смешно име
    • и да бъда сто години вечно млад!

© Ивайло Цанов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??