6 июн. 2017 г., 11:20

Песен за лека нощ 

  Поэзия » Для детей
510 1 4

Спинкай, слънчево дете,
върху захарно небе!
Аз звездичка съм добра
и над теб ще бдя!

 

Спинкай, мъничък герой,
в нежен, пурпурен покой!
Ангелче за теб следи
всичко щом заспи!

 

Спинкай, нежно същество!
Знай, в добро или във зло,
като тих, омаен звук,
мама ще е тук!

© Миглена Миткова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??