Спинкай, слънчево дете,
върху захарно небе!
Аз звездичка съм добра
и над теб ще бдя!
Спинкай, мъничък герой,
в нежен, пурпурен покой!
Ангелче за теб следи
всичко щом заспи!
Спинкай, нежно същество!
Знай, в добро или във зло,
като тих, омаен звук,
мама ще е тук!
© Миглена Миткова All rights reserved.