30 мая 2011 г., 00:14  

Писмо до мама 

  Поэзия » Другая
1768 4 21

Реших се и след толкова години,
най-трудното писмо написах днес.
Надявам се до тебе да пристигне.
(писмото е без име и адрес...)

Родила си ме, а не ме познаваш...
Не те осъждам, Боже опази!
(Решението рожба да оставиш,
навярно до живот ще ти тежи.)

И, всъщност нямам много да ти казвам –
бих искала едно да знаеш само,
че жива съм... И някак си се справям...
Отдавна ти простих. Добре съм, мамо.

© Мариела Челебиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??