19 апр. 2021 г., 02:57

Писна ми 

  Поэзия » Юмористическая
445 2 7

  Писна ми

 

Писна ми и таз година

да стоя под карантина,

глас човешки да не чувам

само с „Вайбър” да общувам!

 

Вчера селфи си направих,

снимки няколко прибавих,

изпратих ги на децата,

отговор получих в чата:

 

– Що за дзвер е тази дама?!

– Чакай, бе това е мама!

Синковците, общо взето,

ми забравили лицето.

 

Музата ми е сърдита,

цупи се не ме зачита

все ми пили на главата,

искала си свободата.

 

Писна ми и от „кибука”

тук ще си умра от скука –

моите съседи мили,

като мишки са се скрили.

 

Бедничката ни държава,

с вируси се състезава,

аз друг изход не намирам

освен да се ваксинирам!

© Ваня Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??