Писна ми от хорски драми,
неоценени по призвание.
Заслужаващи награда "Грами"...
алчни за вселенското внимание.
От обиди писна ми във сайта...
все някой криво някого разбрал.
С поведението на махленска хайта...
пак скандал под някой стих назрял.
Защо бе, хора, все си чешете езиците,
защо все някой някому е крив???
Като не ви харесва стойте си в терлиците,
способни сте от нищо да творите взрив.
Обноски нула, а претенции иначе много,
грамофонът свири, плочата дере...
На сериозно взели се и много строго,
за нула бройки, правят някой на мезе.
Творецът е с душевност на светове богата,
полемиката го снижава до драскач.
Хвалби и критики за него са отплата,
а не го превръщат в поредния палач.
27.05.2021г.
© Теодора Атанасова Все права защищены