14 февр. 2007 г., 09:07

Пияна 

  Поэзия » Любовная
2463 0 21

Пияна съм. А уж на малки глътки
отпивах те – почти като ценител.
Преглъщах бавно – да усетя тръпки
от твоя вкус. А ти си ме помитал.
Пияна съм. По скритите ми вени
горещо си се стичал – като вино.
И кипвал си кръвта. Разгорещена,
сега съм твоя цялата. Вземи ме.
Пияна съм. От тебе в мен прелива.
Ширà си ми – по устните разляна.
И вино си ми – лудо и тръпчиво.
Как хубаво ми е от теб да съм пияна!

© Мая Попова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??