16 нояб. 2012 г., 15:07

Пламък 

  Поэзия » Другая
1616 0 0

Маски, краски и грозни украски
сеят зловещ, мрачен ден.
Светла бъднина иде
от тъмни и невзрачни доби.

Будители, благодарим ви, учители,
че запалихте огъня в душите ни
като факел, който да грей и светлей.
Книжовността е мощно сияние,
която е едно красиво обаяние.

Ветрове, борби бушуват,
но огънят гори, не гасне.
Поклон пред вас, будители!
Велики наши просветители.

© Тодор Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??