4 февр. 2009 г., 08:59

Плейбои:-))) 

  Поэзия » Юмористическая
912 0 0
 

ПЛЕЙБОИ ПО НАШЕНСКИ

 

Спасители на плажа...

Спасители в цъфнала ръж...

Всеки плейбой сънува в нощта.

Но всеки българси мъж

има своя балканска мечта -

той сънува от малко момче

след най-поройния дъжд

да бъде спасител в калта

в най-гъстото сливо поле.

 

 

 

NB!

 Декларирам, че не познавам хора от с. Сливо поле и в текста няма нищо лично към никого. :-(

 

© Венчо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??