ПЛЕЙБОИ ПО НАШЕНСКИ
Спасители на плажа...
Спасители в цъфнала ръж...
Всеки плейбой сънува в нощта.
Но всеки българси мъж
има своя балканска мечта -
той сънува от малко момче
след най-поройния дъжд
да бъде спасител в калта
в най-гъстото сливо поле.
NB!
Декларирам, че не познавам хора от с. Сливо поле и в текста няма нищо лично към никого. :-(
© Венчо Всички права запазени