По женски наивно…
Опитвам всичко ново,
новатор съм била…
Обичам да играя соло
и не признавам светила!
Сама съм си светиня,
така, защото съм жена!
Не прося милостиня
и имам много имена.
Опитвам да не съм самотна -
трудна мисия една…
Мисля си, че съм страхотна!
Пак плача, стича се сълза…
Обичам… да обичам някой
и той да свети вместо мен…
Не бива този да е всякой,
а истински от мен пленен!
© Манипулирам Все права защищены
Насето, приятно ми е да се запознаем