18.07.2014 г., 9:59 ч.

По женски наивно... 

  Поезия » Друга
503 0 7

По женски наивно…

 

Опитвам всичко ново,

новатор съм била…

Обичам да играя соло

и не признавам светила!


Сама съм си светиня,

така, защото съм жена!

Не прося милостиня

и имам много имена.


Опитвам да не съм самотна -

трудна мисия една…

Мисля си, че съм страхотна!

Пак плача, стича се сълза…


Обичам… да обичам някой

и той да свети вместо мен…

Не бива този да е всякой,

а истински от мен пленен!

 

 

© Манипулирам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??