моя единствена...
първа любов
сгушила
звуци
стаени
безструнно
в тиха тъга
в бездиханна
мечта
моя музико
вплела безлунно...
хиляди
парещи спомени
хиляди вопли
водни сълзи
разводнили
тъгата...
в малка лодка
всред сини пътеки
по вълните
разбили
тъмата...
моя единствена
първа любов...
моя песен
безкрила
и свята...
като залеза
вплитам те
в зов
и прегръщам
те...
недопята...
моя единствена...
първа любов
като тяло
притиснало
в ласки
смъртта...
като вричане
паметно
вечер...
като мисли
посипали
с порив
плътта...
моя първа
безумна любов
моя страст
безутешно
изпята...
черно-бяла тъга си...
до гроб!
(по клавиши
кънтиш
без пощада...)
25.04.09
Пловдив
© Бехрин Все права защищены