16 мар. 2014 г., 19:53

По навик 

  Поэзия » Философская
490 0 1

Всяко нещо по навик започваме,

дори и да звучи като наизустяване,

даже в любовта така се насочваме,

а казваме, че е само пристрастяване.

 

Любовта е нещо, което не се купува,

и всеки от нас от любов има нужда,

дори някой път да ни се струва –

толкова близка, а всъщност чужда.

 

Опознаем ли силата на любовта,

всички погледи в едно се събират,

център на вниманието е само тя –

защото старите навици не умират.

© Никица Христов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.

  • Ееее, недей така
    Любовта не е навик
    Харесах стиха ти!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??