Всяко нещо по навик започваме,
дори и да звучи като наизустяване,
даже в любовта така се насочваме,
а казваме, че е само пристрастяване.
Любовта е нещо, което не се купува,
и всеки от нас от любов има нужда,
дори някой път да ни се струва –
толкова близка, а всъщност чужда.
Опознаем ли силата на любовта,
всички погледи в едно се събират,
център на вниманието е само тя –
защото старите навици не умират.
© Никица Христов All rights reserved.
Ееее, недей така
Любовта не е навик
Харесах стиха ти!
Поздрав!