15 нояб. 2009 г., 11:03

По пистата 

  Поэзия » Другая
358 0 1
Шпалирът от звезди трасира права,
на която остарели истини
се приземяват за последно.

Не са ми вече интересни
осветените излитания.
И дори не мами тъмното край пистите,
а знам, че точно там отглеждам
недоразвитите криле
на хиляди възможности,
превърнати на прегорели макове.

В диспечерския пункт
радарите засичат НЛО-тата,
а всъщност мойте бесове излитат
пак нанякъде.

© Павлина Гатева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • "Дори не мами тъмното край пистите,
    а знам, че точно там отглеждам

    недоразвитите криле
    на хиляди възможности,
    превърнати на прегорели макове."


    !!!*
Предложения
: ??:??