2 февр. 2012 г., 11:13

По трудните пътеки 

  Поэзия » Другая
504 0 3

Аз вече имам истинска надежда,

опирам се на Твоите Слова,

че колкото и тежък да изглежда,

животът ни е дар за вечността.

Ще вкусваме и сладко, и горчиво,

ще преживеем хиляди неща,

които Ти желаеш да ги има,

за да усетим Смисъл след това...

И да пораства всеки ден душата,

да разпознава кръста от греха,

да има смелостта да продължава

и да заплаща скъпата цена...

Оставил си ни, Господи, навеки

живот във думи, призив за Любов!

 

И аз вървя по трудните пътеки,

но често падам...

в ...

твоя Благослов!

 

© Руми Бакърджиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??