Аз вече имам истинска надежда,
опирам се на Твоите Слова,
че колкото и тежък да изглежда,
животът ни е дар за вечността.
Ще вкусваме и сладко, и горчиво,
ще преживеем хиляди неща,
които Ти желаеш да ги има,
за да усетим Смисъл след това...
И да пораства всеки ден душата,
да разпознава кръста от греха,
да има смелостта да продължава
и да заплаща скъпата цена...
Оставил си ни, Господи, навеки
живот във думи, призив за Любов!
И аз вървя по трудните пътеки,
но често падам...
в ...
твоя Благослов!
© Руми Бакърджиева Всички права запазени
Благодаря!