4 апр. 2008 г., 12:35

По вълните на любовта 

  Поэзия » Любовная
709 0 10
По вълните на любовта се носим
върху яхтата, наречена Щастие.
Целувки, следи от разтопен восък,
в танца на телата вземат участие.

Прегръщай ме ненаситна, занемяла,
във очите ми виж небето синьо.
Почувствай ме, за ласки зажадняла,
разливащ се в теб като руйно вино.

Заедно осъществихме един блян,
в самотните нощи толкова желан.
Ухаещ на рози и с шампанско полян,
живот- обич ти от нас бе избран.

Поиска ме от слънцето и от Бог,
измоли ме за себе си като съдба.
Сърцето ти ангелско беше залог,
че към земния рай ще те отведа.

Обичам те вечно, моя Афродита,
и ще вървим двама ръка за ръка.
Няма къде душата ми да скита,
за мен изгряваш прекрасна звезда.

© Васил Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??