14 дек. 2007 г., 16:56

Побързай 

  Поэзия
634 0 12

 

Ето почти настъпва мигът... часове остават.

Сърцето бие като полудяло.

Цялата треперя. Tърпението и спокойствието ми ме предават.

Завръщаш се, да! Побързай, че градчето без теб е като опустяло.

 

 

Бързай, бързай! Не спирай за почивка.

С широко разтворени обятия те чакам.

Там съм, там - на нашата уличка.

Закъсняваш... не издържам... със зъби вече тракам.

 

 

Хайде, че бързо отлитат секундите,

а то, милото, в гърдите май ще се пръсне.

Много мина от нашата среща...

Ето я последната сълза за теб... побързай, ще пресъхне.

 

 

Ела си, ела! Ти тъгата от деня пречистваш.

Моля те, не ще издържа!

Така ми липсваш.

Секунда още без теб не ще понеса.

© Веселина Костадинова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??