22 дек. 2020 г., 11:35

Почти 

  Поэзия » Другая
348 0 0

Почти

 

Днес е последният път.

Няма какво да се крие.

В песен за сетния съд

плесен скръбта ще покрие.

 

Вечно ръбати седим,

вечно щастливи, до гроба.

Днес антрацитно блестим,

утре живеем в прокоба.

 

Клъвнали тези мечти,

хилави птички. Не мога

аз да съм вечно „почти”,

ти да си винаги с Бога.

© Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??