Dec 22, 2020, 11:35 AM

Почти 

  Poetry » Other
349 0 0

Почти

 

Днес е последният път.

Няма какво да се крие.

В песен за сетния съд

плесен скръбта ще покрие.

 

Вечно ръбати седим,

вечно щастливи, до гроба.

Днес антрацитно блестим,

утре живеем в прокоба.

 

Клъвнали тези мечти,

хилави птички. Не мога

аз да съм вечно „почти”,

ти да си винаги с Бога.

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??