14 нояб. 2008 г., 17:00

Под покривите на Монмартр 

  Поэзия » Любовная
572 0 11
Мон амур, тази Коледа е виолетова.
("Силвупле, две еспресо, гарсон!")
Да се стоплим за малко с кафето,
във бистрото, обляно в неон.

Няма нищо по-хубаво (знаеш го!)
от очите ти, пълни със смях,
а Ноел си е само едно оправдание
за поредната порция грях.

Не очаквах да шепнеш:
"Обичам те, малката!",
из района на Шан-з-Елизе.
Две пакетчета захар? Сметанка?
(Нямат стопляне тези ръце!)

Има толкова още за гледане.
Ти се смееш: "Студен е Булон!".
Да се върнем в хотела?
(хм, какво предложение?!)
Всъщност...:
"Сметката, моля, гарсон!
"

© Радост Даскалова Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??