17 февр. 2015 г., 21:31

Подари ми любов 

  Поэзия » Другая
558 0 5

Подари ми любов

 

 

Подари ми любов, топлина и покой,

самотата от мен прогони!

Цялата се раздай - аз навеки съм твой,

с теб забравям за всички злини!

 

Подари ми криле, кръв във вените влей -

пулсът ми ускорен е до лудост,

щом в сърцето ми чудната сила прелей -

стих се ражда за твоята хубост!

 

Подари ми живот, подари ми простор,

в който мога на глас да мечтая,

в теб с надежда отправил съм взор –

нищо друго сега не желая.

 

Подари ми душа, с аромат ме опий,

твойто стъклено тяло ще галя,

и след сетната капка, ако щеш ме убий,

любовта си във вино ще давя.

 

 

Любомир Попов

© Любомир Попов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??