6 июн. 2023 г., 10:49

Поглед 

  Поэзия » Другая
189 2 2

Една изживяна мечта,
в моята душа,
от нея изгря светлина,
която огряваше света.

Скитах се по света,
заедно с песента.
Там на брега,
погледнах в твоята душа.

Погледнах те в очите,
вкорениха се мечтите.
Сърцето ми запя
и ти пожелах мечта.

© Димитрина Владимирова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??