Една изживяна мечта,
в моята душа,
от нея изгря светлина,
която огряваше света.
Скитах се по света,
заедно с песента.
Там на брега,
погледнах в твоята душа.
Погледнах те в очите,
вкорениха се мечтите.
Сърцето ми запя
и ти пожелах мечта.
© Димитрина Владимирова All rights reserved.