27 апр. 2012 г., 14:48

Погребението на една любов 

  Поэзия » Любовная
564 0 0
Тази нощ  погребат любовта ни,
която издъхна под горещи рани,
отворени от твоите лъжи,
изречени без жал във моите очи!
 
Оплаквам я и капят ми сълзите
върху ковчега, скован от мечтите ми разбити...
Крещя, плача, викам и се моля - 
ковчега не искам завинаги да затворя.
 
Тази вечер тръгваш си от мене,
оставяш ме във мрака със душа сломена.
Погубени са безвъзвратно мечтите,
удавени жестоко от сълзите...
 
Сърцето ми, горкото, и то с мене плаче,
а думите ти, като яростни палачи,
преследват ме и бавно ме убиват,
в съзнанието ми всичко те без жал разбиват. 

© Викторио Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??