21 мар. 2012 г., 21:44

Поискай всичко! 

  Поэзия » Другая
2247 0 36

Поискай всичко!

 

В утрото пристъпвам с тихи стъпки.

Докосвам нежно твоето лице.

Любувам се, не искам да те будя.

И сгушвам се  до теб, до твоето сърце.

И мисли ме връхлитат като буря,

страхувам се за утрешния ден.

Поискай ми каквото искаш!

И аз с любов ще ти го дам.

Вземи каквото искаш и живота ми…

И още толкова вземи!

Само не искай от мен да си тръгна.

Няма да мога!

Само не искай от мен да се променя

и любовта ни да загърбя.

Няма да го понеса!

Чуваш ли как бие сърцето ми? То бие за теб…

„Бий, сърце мое! Не се страхувай.

Любовта е единствен път за нас.

Удряй, сърце мое! Извикай силно.

За него живееш, за него туптиш.

Бий, сърце мое! Не се страхувай.

Защото само един с цялата си душа обичаш.

Удряй, сърце мое! И върху устните му капни…

От целувки да се опияни, както опияних се аз.“

Поискай всичко!

Вземи от мен каквото искаш

и аз грешките ни ще изтрия.

Само не искай от мен да си тръгна.

Няма да мога! А и не искам.   

 

Дори когато сме обичани, се страхуваме… Борим се да запазим любовта с цената на всичко! Любовта е живот, животът е борба!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                 

© Ваня Атанасова - Панова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??